Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Огнени спорове между претендентките на старта на „Мис България 2013”

18.07.2013


Огнени спорове между претендентките на старта на „Мис България 2013”

Екс-гаджето на Ангел Караньотов разказа за секс-подвизите на Звезделина, Пенка се сдърпа с близначките

Нова порция красавици запълниха празните места в Замъка и Тъмницата на „Мис България 2013” във вторник вечер. По време на втория лайф, на живо по TV7, водещите на най-красивото риалити в родния ефир Кирил Ефремов и Камелия поканиха още осем претендентки за короната.

Преди новите попълнения да влязат в шоуто стана ясно, че скандалите между Замъка и Тъмницата вече са в разгара си. Очаквано техен провокатор беше огнената Пенка, която се заяде с близначките Моника и Вероника в първия удобен момент – излизането на двата лагера на двора. Ромката демонстрира обидата си от думите на русенките, че ако се наложи да спят легло до легло с нея ще си скрият багажа да не им го открадне. „Аз съм циганка, ама с бандерол”, със самочувствие им каза Пенка и ги предупреди да внимават.

След като зрителите станаха свидетели на емоционалния диалог между момичетата, водещите поканиха на сцената мъжкото момиче Боряна Назърова. Тя трябваше да пребори конкуренцията на сладката Велина Узунова от Сандански, за да влезе в луксозния дворец. Македонското девойче обаче се нахвали с многото си обожатели, титли от локални конкурси, както и близкото си приятелство с фолк певицата Райна, което накара тарторките Звезделина и Миглена да изберат и изпратят именно нея в Замъка. 20-годишната Боряна от Казанлък пък се присъедини към компанията на момичета в Тъмницата.

Следващият сблъск за разпределяне на отборите беше между бившата стюардеса Адриана Първанова и момичето с най-драматична история Ваня Попчева. Ади спечели симпатиите както на менторите на формата – Мис България 2011 Ваня Пенева, Жени Калканджиева и Евгени Минчев, които бяха в студиото, така и на коментаторите Мартин Захариева, Мис България 2009 Антония Петрова и екс-депутатът Калина Крумова. Ваня пък успя да разплаче не само публиката в студиото, а и Миглена и Звезделина с историята си. Чаровната брюнетка, разказа, че е полу-сирак, след като собственият й баща е отнел живота на майка й от ревност, когато Ваня е била едва 3-годишна. След чутото Звезди и Меги бяха единодушни, че Ваня трябва да влезе в Двореца, а Ади да им прави компания в Тъмницата.

Третата двойка, която водещите Кирил Ефремов и Камелия поканиха в студиото на „Мис България 2013” беше екзотичната Ашуак Долат с арабски корен и Мис Пловдив Джулия Стоянова, която е едва на 17 години и е най-младата претендентка за титлата. Ашли е танцьорка в един от най-известните столични клубове, а Джулия, въпреки годините си, призна че е готова на всякакви предизвикателства. Това й изигра лоша шега и Звезделина и Миглена я поканиха в първото й препятствие по пътя към короната – Тъмницата.

Истински пикантният привкус на „Мис България 2013” дойде в самия край на втория лайф, когато Киро и Камелия поканиха последните две участнички – гимнастичките Ингрид Цветкова и Вили Стоянова. Двете са най-добри приятелки и явно еднакво много привличат неприятностите. Очарователната Ингрид, която блесна със знойна скандинавска хубост, призна във визитката си, че баща й не знае за участието й в конкурса и е възможно да я изкара на сила от Замъка.

Вили пък е бившето гадже на шампиона по мотоциклетизъм Ангел Караньотов. Именно заради нея синът на актрисата Аня Пенчева влязъл с мотора си в столичен мол, за да демонстрира мъжественост. Но Вили не спря с признанията и във визитката си разказа, че има пикантна информация за друга от претендентките за короната – съгражданката й от Варна Звезделина. Приятели на гимнастичката й били доверили, че Звезди е платено момиче и е правила доста щуротии - дори с осем души наведнъж.

Този откровен разказ за личния й живот изкара Звезделина от кожата й и тя покани Вили в Тъмницата, където да се разберат лично. Още с влизането на гимнастичката Звезди я захапа и двете започнаха лют спор, но до къде ще стигнат момичетата предстои зрителите да видят в първия дейли епизод на „Мис България 2013” тази вечер от 20:00 часа. Каква беше пък първата задача на претендентките в Тъмницата ще разкрие водещият Кирил Ефремов.

Zvezdelina

mentori

Penka

skandal

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg