Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

С грандиозно парти ще бъде отбелязан 8ят рожден ден на VIP Fashion Group

16.07.2013


С грандиозно парти ще бъде отбелязан 8ят рожден ден на VIP Fashion Group

Грандиозен моден спектакъл ще се развихри в навечерието на 19.07 /петък/ по повод 8 години от създаването на Модна Агенция VIP Fashion Group, чиито собственик е Мира Матеева. Домакин на модното събитие ще бъде Planet club - Варна, където ще присъстват над 400 VIP гости от цяла България.

За осем години Модна Агенция VIP Fashion Group е организирала над 400 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в региона - МИС ВАРНА. За девета поредна година екипът на Мира Матеева ще сътвори един истински спектакъл, на който ще бъде избрана новата МИС ВАРНА 2013. Той ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.

За своя осми рожден ден от VIP Fashion Group са подготвили изискано ревю, на което ще бъдат представени последните модни колекции на марките: REFLECTIONS, SARA PEN, LIST, BANDEROL и SAGE PLAZA.

Атракцията на вечерта ще бъде участието и на част от най-малките модели на VIP Fashion Group на възраст между 6 и 12 години, които ще дефилират с най-новата колекция на CARNIVALKIDS.

В модния спектакъл ще вземат участие най-добрите топ модели на морската столица, а по традиция ще бъдат официално представени и новите лица на Агенцията. На една сцена ще се качат внушителния брой от четиридесет модела – мъже и жени, като главната роля е поверена на носителките на титлата МИС ВАРНА през последните години – Снежи Касабова /2005/, Ирена Иванова /2008/, Вирджиния Мутафчиева /2010/ и Ирена Григорова /2012/.

Водеща на шоуто ще бъде Дамяна Стойчева, а специални гости танцьорите от балет Арт Денс.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg