Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

„Мис България 2013” раздели претендентките между Замъка и Тъмницата

17.07.2013


Спорове и много екшън съпътстваха първия лайф на най-горещото шоу за лятото

Най-красивият риалити проект у нас „Мис България 2013” стартира пищно в понеделник вечер в ефира на TV7. Уникалното по рода си шоу, което събира за пръв път на едно място представители само на един пол, покани в първия си лайф десет от претендентки за короната да влязат в луксозния Дворец, който ще е техен дом идния месец.

Водещите Кирил Ефремов и Камелия обаче бяха подготвили изненада за красавиците още на старта. Оказа се че не всички ще могат да живеят в лукс и половината момичета ще трябва да влязат в най- мрачното кътче на Замъка – Тъмницата.

Първи по пътя към Двореца тръгнаха скандалната варненка Звезделина Иванова и бившата фолк певица Миглена, позната в музикалните среди като Никол. Посочените като най-опитните във формата участнички нямаха много време да се почувстват като принцеси в красивия си Замък и трябваше бързо да влязат в Огледалната стая със задача. Те двете трябваше да решат кои от претенденките да им правят компания в Замъка и кои да хвърлят в Тъмницата.

Очаквано още с първото препятствие веднага се създаде напрежение и скандалите не закъсняха. Техен инициатор беше третата влязла претендентка – Пенка Георгиева. Ромката от Ботевград си създаде врагове още в първите минути с провокативната си визитка и демонстрацията на безкрайно самочувствие. Тя не се посвени да признае в живото студио, че има 58-годишен спонсор, който задоволява всяка нейна прищявка. Пенка категорично заяви, че има лошо отношение към турците и сподели с Камелия и Кирил Ефремов, че това се корени в детството й, когато мъж от този етнос се е опитал да я изнасили. Оказа се, че още на кастингите Пенка се е скарала с доста от момичетата, едно от които – туркинята Емел.

Точно Емел беше четвъртата претендентка, която водещите представиха на зрителите на TV7. С нейната поява Звезделина и Миглена трябваше да вземат първия си труден избор и да решат дали Пенка или Емел да поемат към Тъмницата. Двете тарторки веднага пратиха ромката към Тъмницата и реакцията й не закъсня. Тя веднага съзря опит останалите да се отърват от „яката й конкуренция”.

Следващите две красавици, които Кирил и Камелия поканиха в студиото на „Мис България 2013” бяха Нанси Карабойчева и Даниела Неделчева. Нежно русата Нанси е гадже на волейболния национал Добромир Димитров и с усмивка признава, че живее с родителите си във ферма в село Юнаците, където се грижи за животни и отглежда зеленчуци. Даниела пък не скри, че е дистанцирана, мрази клюки и трудно се вписва в женска компания. Може би това наклони везните срещу нея и тя пое към Тъмницата при Пенка, докато Нанси се настани на меките дивани в Двореца.

За да бъде пълна екзотиката в Замъка и да бъдат представени всички типове красавици, явили се на кастингите за „Мис България 2013”, следващата претендентка имаше вкус на шоколад. Франсин, чийто баща е от Конго, очарова Звезделина и Миглена с ведрия си характер и усмивка и те избраха именно тя да обитава Двореца. В Тъмницата пък замина най-високата претендентка, с най-дългите крака – бившата волейболистка Мелиса Бъчварова.

Най-трудното решение за двете „домакини” на Двореца разбира се дойде в края, когато беше поканена да влезе голямата изненада на старта на „Мис България 2013” – близначките Моника и Вероника от Русе. Двете дами ще се състезават като една и по регламент не може да се делят. Затова Звезделина и Миглена трябваше да решат дали те двете или близначките да поемат към Тъмницата. Изненадващо Звезди и Миглена пратиха Моника и Вероника в луксозния замък и по собствена воля се запътиха към най-нежеланото място в имението, където ги очакваше обидената Пенка. Още с влизането огнената ромка ги посрещна остро и между тях избухна скандал, който Звезделина се опита да потуши. Дали е успяла и как ще се развият взаимоотношенията между момичетата, предстои да разберем в ефира на TV7, всеки делник от 21 часа.

Таз вечер (16.07.2013) отново на живо в ефира на TV7 от 21 часа, в Замъка на „Мис България 2013” ще влязат и останалите 8 претендентки за короната. Коментатори в студиото ще са скандалната Мис България 2009 Антония Петрова, видният ценител на женската красота и бивш издател на мъжката библия „Плейбой” – Мартин Захариев, и сексапилът на политиката – екс-депутатът Калина Крумова.

С кого още успя да се скара Пенка и дали събирането на толкова етноси под един покрив ще породи конфликти – гледайте тази вечер, точно в 21 часа, само по TV7.

vodeshti

dvoreca

Penka

tymnica

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg