Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Представяне на елитния конкурс Мис Варна 2011

17.08.2011


Представяне на елитния конкурс Мис Варна 2011

За седма поредна година Агенция VIP Fashion Group организира най-престижния конкурс за красота в региона - МИС ВАРНА`2011, който ще се проведе на 20 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 24 красавици. За една седмица претендентките за титлата са настанени в Гранд Хотел Варна, където натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителност.

На 18 август ще се проведе и традиционната Вечер на талантите, в която всяка една от участниките ще се представи по атрактивен и интересен начин пред медии и гости. Ще бъде представена и колекция от 24 тоалета създадена от дизайнерката Весела Василева – модна къща Ветейда.

Водещ на спектакъла тази година ще бъде оперната звезда Юлиян Константинов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат Маргарита Хранова и балет "Арт Денс".

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките в него. Банските костюми с марка REBEKA са осигурени от верига магазини Sentiment, а в заключителния трети тур претендентките за титлата ще се представят със специално създадената за конкурса бутикова колекция на дизайнерката Таня Манова - Булченска къща Холидей.

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2011 ще се насладят на невероятното светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самия басейн. Уникалната хореография, дело на Дияна Янкова, ефектния стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в атмосферата на Древен Египет…

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

На събитието ще присъстват над 800 гости-представители на политическия, бизнес и моден елит на България. Специални гости на конкурса и членове на жури ще бъдат актрисите Аня Пенчева и Яна Маринова, както и носителката на титлите МИС ВАРНА 2007 и Best Model Of The World 2011 - Ива Атанасова.

Освен титлата Мис Варна`2011 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2011. Гласуването за нея вече започна на www.missvarna.com.

Собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават, че въпреки кризата МИС ВАРНА`2011, успешно ще конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

Наградният фонд за конкурса тази година е на стойност 40 000 лв., а победителката в него ще получи корона инкрустирана със скъпоценни камъни, както и диамантено колие, осигурени от Altinbas. От "Географски свят" за втора поредна година подаряват на бъдещата носителка на титлата МИС ВАРНА 2011 една приказна седмица в Егейска Турция. Подаръците за участничките в конкурса са осигурени от: Гранд Хотел Варна, кафе Di`Angelo, Mall Varna, Sentiment, Lumene, Холидей, Veteida, Refan, Oliver Weber, Kazan-Furs, Leonardo Lia Belle, Majestik, Helenna Face, а букетите за финалистките ще бъдат осигурени от бутик за цветя Flor MM.

МИС ВАРНА 2011 ще се осъществява с подкрепата на генералния спонсор - кафе Di`Angelo, Mall Varna – златен партньор, както и на Хидрострой, Heineken, LZ yachting, Интерсервиз Узунови, Бизнес парк Варна, Габрово Милк, Orange Fitnes, Merilyn, Фил, Призма, Топ принт, Пасат прес, Винарска изба Варна, Транстриумф, Острейдиг, Pepsi, Камко, Орка студио, Дамар и много други.

Официален фотограф на МИС ВАРНА 2011 е Йозеф Зидаров, а медийни партньори: TV 7, Канал 3, BG радио, радио NRJ и Вероника, вестник "Черно море", както и интернет сайтовете – www.topmodel.bg, www.fashion.bg, www.petel.bg, www.moreto.net, www.him.bg и www.dnesplus.bg.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg