Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Кастинга за МИС ВАРНА`2011

01.08.2011


Кастинга за МИС ВАРНА`2011

Кастинга за МИС ВАРНА`2011 ще се състои на 01 август - понеделник от 16.00 часа във " Fusion Club "Voyage"/етаж 3/ в MALL VARNA.

Екипът на Агенция VIP Fashion Group търси нови и непознати лица. На кастинга могат да се явят момичета на възраст между 15 и 24 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки с високи токчета.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МИС ВАРНА

Мис Варна е най-престижният конкурс за красота в региона. Традиция е спечелилото момиче да представи града на националния конкурс "МИС БЪЛГАРИЯ". През годините за "МИС ВАРНА" са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост. През 2005 г. за първи път конкурсът бе организиран от Агенция VIP Fashion Group. С това бе положена основата на една традиция и стремеж – всяка година събитието да надминава по грандиозност предходното.

Конкурсът е регионален с участнички, които се подбират чрез предварителeн кастинг в град Варна.

Представително жури, съставено от модни специалисти, известни личности от света на шоу-бизнеса, културни дейци и общественици избират вече шест поредни години победителките в МИС ВАРНА:

  • 2005г.- Снежанка Касабова
  • 2006г. - Магдалена Томова
  • 2007г. - Ива Атанасова
  • 2008г. – Ирена Иванова
  • 2009г. – Алиса Ганева
  • 2010г. – Вирджиния Мутафчиева

МИС ВАРНА`2011

Tази година конкурса МИС ВАРНА`2011 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 20 август. Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес, разходки из забележителностите на Варна, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също ще бъдат специално изработени за участничките в него.

Победителката в конкурса ще получи специално изработена корона от Altinbas, както и диамантено колие на стойност 5000€. От "Географски свят" за втора поредна година подаряват на бъдещата носителка на титлата МИС ВАРНА 2011 една приказна седмица в Егейска Турция. Организаторите са предвидили много подаръци и изненади за всички участнички в седмото издание на конкурса МИС ВАРНА.

Зрителите и гостите на събитието ще се насладят на уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самият басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават - въпреки кризата МИС ВАРНА`2011, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност. Това ще се случи благодарение на ГЕНЕРАЛНИЯ СПОНСОР НА МИС ВАРНА 2011 – ароматното кафе Di`Anjello, както и на ЗЛАТНИЯ СПОНСОР НА КОНКУРСА – MALL VARNA.

Официални медийни партньори на събитието са: BG радио, радио NRJ и Вероника, вестник – "Черно море", както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.moreto.net и www.him.bg и www.topmodel.bg

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg