Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Доротея Янева бе избрана да представи България на световния конкурс "Super model of the world"

26.04.2011


Доротея Янева бе избрана да представи България на световния конкурс "Super model of the world"

Новото лице на агенция Соно модел – Доротея Янева бе избрана от " World super model organization" да представи България на световния конкурс "Super model of the world" – China 2011. Тя замина за Пекин на 4 април, където бе посрешната от представители на организацията, от там заедно с другите момичета се отправиха към провинция Съчуан с благотворителна цел.

Първо посетиха град Ченгду, където посрещнаха празника на водата, който се чества на 4 и 5 април. Там се състоя и първaтa част от представянето на момичетата. Те бяха разходени из местните забележителности и участваха в ежегоден парад, който се организира в тяхна чест.

Следващият град беше Бейчуан, който преди три години е сринат почти до основи от голямо земетресение. Момичетата бяха като благодат за местното население.

Чрез местен ритуал станаха част от китайския народ и всяко момиче засади по едно дръвче, за едно ново и по-добро начало след трагедията.

Последната дестинация беше град Дуан дзъ, след което те заминаха за Пекин, за да започнат репетиции за финалната вечер на 24 април. По традиция вечерта преди финала е благотворителна вечер, където всяко момиче подарява своя вещ, която се продава на търг и тази година парите отиват за подпомагането на дете болно от рак, изоставено от родителите си. Доротея подари рокля, която е ушита от нейната майка, именно това направи голямо впечатление на гостите.

След 20 дена отсъствие, вчера Доротея благополучно се завърна в България.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg