Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Модни съвети за есенни булки

27.08.2008


Модни съвети за есенни булки

Актуалните тенденции през този сезон залагат на цветните детайли и елегантната линия на сватбения тоалет. Хитовите цветове за есента са синьото и металическите тонове, в съчетание с булчинското бяло.

Модните дизайнери ни представят разнообразие от модели, вдъхновени от миналото, както и смели модернистични решения, пише сп. "Булка"

Цветни акценти

Бялата булчинска рокля е освежена с цветни панделки в розово, синьо или цвят капучино. Те внасят романтична нотка в цялостната визия и стоят много елегантно.

Цветове

Лятото позволява фриволност в избора на цвят за булчинската рокля. Жълтото е новата страст на дизайнерите. Енергията, с която е зареден този цвят, е въплътена в сатенена семпла рокля с висока талия и кръстосани презрамки на шията.

Класическият тандем от бяло и черно е за булките с изтънчен стил. Тази комбинация внася екстравагантно излъчване на сватбения тоалет. Елегантно решение е съчетанието на бяла рокля тип "балон" с черен сатенен колан, завършващ като панделка.

Розовото, морско синьото и зеленото също носят привкус на лятото. Златистите и сребристите нюанси са подходящи за вечерта.

Материи

Въздушните материи създават усещане за свобода и чувственост. Надиплената долна част на балната рокля е добър избор за официално тържество. Красотата на линията се постига с ефирни платове като органза, тюл, шифон и лекотата на сатена и коприната.

Акценти

Подходящият акцент може да превърне и най-обикновената рокля в уникално модно творение. Детайлът ще придаде индивидуалност на булчинската ви рокля. Вмъкнете цветен елемент в традиционната бяла рокля и я превърнете във вашата сватбена рокля. Добавете копринено пурпурно цвете на гърба, където завършва деколето, на полата или на двете презрамки, обгръщащи раменете ви.

Акцентирайте талията с широк колан. Панделките и бродериите изобилстват навсякъде в различните модели. Презрамките се преплитат разнообразно - на шията, на гърба или на деколтето. Корсетът без презрамки също е актуален за летния сезон, както и асиметричното деколте или дължина на роклята.

Загадъчна, секси, ретро или ектравагантна - следвайте своя стил в избора на рокля. Пробвайте различни модели и преценете коя отива на фигурата ви. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg