Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

5 летни чанти, които трябва да имате

30.07.2008


5 летни чанти, които трябва да имате

Подходящият сезонен гардероб изисква поне една нова лятна чанта, независимо дали е предназначена за прекарване на деня на плажа или на вечерта в града. Ако все още не сте си я купили, ще ви посъветваме кои са най-подходящите модели за лятото в съответствие с всеки случай и бюджет.На първо място потърсете чанта, която да съответства в най-голяма степен на типа тяло, което имате.

Високите слаби жени могат да си позволят прекалено големи, широки чанти, докато дребните жени трябва да се ориентират към по-малки чанти с дръжки, подобни на ученическите или пък на такива, които са без дръжки и не привличат прекалено силно вниманието. Важно е преди да купите чантата да я "изпробвате", защото е важно как ще изглежда върху тялото ви.Освен тези съвети има изобилие от възможности за всяка модна богиня, която иска да намери модерен начин да прибере принадлежностите си.

1. Всекидневна чанта

Всяка жена има нужда от лятна чанта, която да й върши работа и в бакалията, и в офиса (както и на всички други места междувременно). Тези лятна чанта има широко приложение и тази година любимата ви чанта ще бъде от материи, цветове и шарки, които са разнообразни и забавни.

Скъпи - През този сезон на мода са сламените чанти. Ейдриан Витадини предлагат чудесни модели на чанти с дръжка от телешка кожа. Коуч пък залагат на чанти от съшити парченца, като линията им от чанти за през рамо, чанти с дръжки и големи чанти са с кафяви или сини десени.Умерено скъпи - Биг Будас предлагат летни чанти в наситени цветове като оранжево, синьо, зелено или жълто с оттенък на горчица.

Ако предпочитате чанта, която се носи на гърба, а не ръчна, Л. Ериксън предлагат шикозна чанта с крокодилски шарки, която можа да се носи и по двата начина.Евтини - Стилът сафари ще ви позволи да навлезете в областта на дивото с различни видове животински шарки, като например фалшива змийска кожа при прекалено голяма чанта с форма на месечина от Багтийг. За чанта, която е в унисон с лятото, потърсете геометричните шарки на чантата с дръжки с цвят зелен лимон на Бисадора - перфектна за търговския център или клуба.

2. Вечерна чанта

Когато дойде времето за високите токчета и малката черна рокля, се нуждаете от перфектна лятна чанта, която да допълни тоалета ви. През тази година особено популярни са чантичките, особено тези, които имат халка за китката или вградена дръжка. За допълнителен блясък през вечерта изберете лятна чанта в златни, сребърни или медни оттенъци.

Скъпи - За екзотичен привкус Лорън Меркин правят чантички със зеброви шарки с вградена дръжка. По тази марка са луди такива бляскави момичета като Рийс Уидърспун и Ева Лонгория. Кууба Металик Рони Баг предлагат изобилие от показен блясък и място, където да съхранявате ценни вещи - като например още едно или две червила.

Умерено скъпи - Ърбън Експрешънс правят чантички с мъниста с мотиви с диви цветя, избродирани върху тях. Особено сладки са сините чантички, но можете да изберете също слонова кост или жълтокафяво. От Гес предлагат чанти за през рамо в златно и сребърно, чиято големина е перфектна, за да можете да носите важните си неща, и то по бляскав начин.

Евтини - Епълсийдс предлагат много сладки сатенени чантички с панделки от изкуствени камъни в черно или сребърно. За винтидж привкус и разнообразие от цветове се насочете към ръчните чанти на Д. Фурмани, които имат дръжки, обсипани с мъниста - особено сладко е бебешкото розово.

3. Летни пътнически чанти

През летните уикенди често се налага да пътувате, така че направете го стилно с подходящи пътнически чанти. Те трябва да бъдат лесни за транспортиране и в същото време да са особено шикозни, така че тези удивителни възможности могат с лекота да изпълнят и двете условия.

Скъпи - Бейби Фат предлагат чанти за багаж за една нощ в цвят червено вино, за да може да прекарате уикенда си по стилен начин. Коуч предлагат характерните за тях чанти с ивици и на колелца, така че те изпълняват двойна функция като ръчни чанти или като куфар за ограничено количество багаж. За да пътувате по особено шикозен начин, насочете се към бизнес чанта.

Умерено скъпи - Пътническите чанти на колелца на Л. Л. Бийн се предлагат в различни цветове и особено в приятния индийски десен в кафяво. Пътническата чанта Сохо на Лиз Клейборн можете да намерите в металически нюанси като продължение на успешната тенденция към блясък през този сезон. Чантата с много прегради ще ви осигури стилно пътуване без значение колко багаж имате.

Евтини - Дори и ако се наложи да вземете лаптопа си по време на ваканцията си, това не означава, че не можете да придадете тропически привкус с чантата за лаптоп от Калифорния Лийш Къмпани. Екзотичните шарки ще ви накарат да копнеете за коктейл Маргарита дори и когато изпращате имейл на шефа си.

4. Лятна пазарска торба

Пътуванията през летните дни налагат транспортиране на допълнителни неща и заради това се нуждаете от летни пазарски торби, които са удобни и привлекателни. Типичните летни торби са сламени, но има и други модни възможности:

Скъпи - Торбите на Бърч с диамантени шарки в ярко розово са бляскави и приятни за всеки летен ден. За да намерите най-качествените сламени торби, насочете се към тези на Ерик Джавитс, които са изработени от естествена слама с черни кантове.

Умерено скъпи - Иман Глобал Шик предлагат обемисти торби, които са с цветни мотиви и позволяват носенето на допълнителни неща за офиса или пък такива от деним, които придават непринуден вид, когато обикаляте града през почивните дни.Бейби Фат предлагат торби тип лятна страст, които са дръзки по отношение на цвета, шарките и размерите - не се налага да сте срамежливи!

Евтини - Като продължение на темата сафари, Ландс Енд предлагат чудесни торби с шарки на жираф в черно и бяло с въжени дръжки. Освен това можете да изберете цветните шарки на Сиони Парк Ню Йорк, които са достатъчно ярки за лятото, но в същото време са достатъчно неутрални, за да подхождат на другите неща в гардероба ви.

5. Плажна чанта

Изберете плажна чанта със странични джобове, за да можете лесно да вземете слънцезащитния си крем. Чантите с топлинна изолация ще ви помогнат да запазите бутилките с вода студени, а тези, които се носят като раница, ще освободят ръцете ви за други дейности, свързани с безгрижната ви почивка.

Скъпи - Клод Роял и Портър обединяват усилията си, за да създадат нови и по-обемни плажни чанти в основно черно или пчелно жълто. През това лято плажните чанти имат много джобове и подплата от качествена коприна, което ги прави идеален летен аксесоар.

Умерено скъпи - Чантата с мрежеста обвивка на Ландс Енд е хубава, не е скъпа и освен това е една от тези, които позволяват да се събере най-много багаж. Мрежестите джобове отвън позволяват да се носят продукти, които могат да се разлеят. Еди Мауер предлага чанта от естествен брeзент, която е много устойчива и е с кантове в цветове като пиперено червено или тревисто зелено.

Евтини - За леко примигване през дните, прекарани на брега, Чадуик предлагат плажна чанта, обвита в мрежа, в метални оттенъци на сребърно и златно или в основно черно. Лятото е времето на следобедните барбекюта, мързеливите дни на брега и подходящите летни чанти, в които да носите личните си принадлежности по стилен начин.

Независимо дали се нуждаете от много голяма торба за нещата, които ви трябват за басейна или от дръзка малка чантичка, която да подхожда на любимите ви летни дрехи, лятната чанта трябва да бъде шикозния финален щрих към летния ви гардероб.

Добрата новина е, че през този сезон можете да намерите такава модерна чанта във всякакъв размер, цвят и цена от всичките си любими дизайнери. Изберете си една за работното място, друга за летището и трета за плажа. Лятото никога не е изглеждало толкова привлекателно.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg