Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Пижамата е на мода през лятото

24.07.2008


Пижамата е на мода през лятото

Удобните дрехи, наподобяващи нощници и пижами, са на мода през лято 2008, твърдят италианските експерти по стил. След неотдавна представената в Милано нова колекция на Dolce & Gabbana, които облякоха мъжа в пижама, домашният стил в облеклото ще бъде показван и извън жилището.

"Съществува огромна нужда от релакс. Свободното време е истинският лукс днес. Не може хората да бъдат принуждавани да се стягат в тесни и неудобни дрехи, които се превръщат в затвор за тялото. Необходимо е пространство, въздух, удобство. Движението трябва да бъде удоволствие", каза пред вестник "Стампа" Албер Елбаз, който създава колекции спортни облекла за марката Lanvin.

Практичните и сексапилни облекла, направени от коприна или от други галещи кожата материи, са много шик. Всички те са обработени по специален начин, за да не се мачкат.

"Този вид дрехи могат да се използват и за вечерни случаи, като към тях се добавят голямо бижу, секси обувки и ценна чанта. По този начин пижамата вече не е пижама, а изискан тоалет", твърди Елбаз.

Пижамите са идеални и за парти на яхта, за фиеста на плажа, както и за коктейл в градината. Според експертите предстои истинско "пижама парти". prontosofia.com

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg