Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Кастинга за МИС ВАРНА`2013

30.07.2013


Miss Varna 2013За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2013, който ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг, който се проведе в „Playground“ в МОЛ ВАРНА, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 16 и 23 години, с височина над 170 см. Идеята на продуцента на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите. С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха – Мира Матеева – собственик на VIP Fashion Group, Дияна Янкова – хореограф на МИС ВАРНА, модела - Маноела Иванова, Ирена Григорова /МИС ВАРНА 2012/, както и Калоян Костадинов – мениджър на МОЛ ВАРНА.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и интернет гласуване на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2013, което ще стартира на 10 август. Медиите също ще имат възможността да изберат своя фаворитка, която ще получи титлата МИС МЕДИЯ ВАРНА 2013.

Miss Varna 2013 Miss Varna 2013 Miss Varna 2013

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg