Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Габриела Колчева е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена 2010”

20.08.2010


Габриела Колчева е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена 2010”

Габриела Колчева е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена 2010” 20.08.2010

17-годишната

Габриела Колчева е новата Мис „Св. Св. Константин и Елена 2010”

. Късно снощи на финала на 18-то издание на конкурса, което се проведе на морския бряг под палмите на Rappongi, тя получи короната от миналогодишната носителка на титлата – Вирджиния Мутафчиева. За втора поредна година първа подгласничка е Ирена Григорова, а втора подгласничка е екзотичната 23-годишна софиянка Мери Джакбесие. Тя стана и момиче на магазини „Sentiment” - бански облекла и плажни аксесоари на Nicole Olivier и Rebecca.

 

Габриела е възпитаничка на І Езикова гимназия, с английски език и на есен ще бъде 10-ти клас. На конкурса Мис „Св. Св. Константин и Елена” 2010 тя стъпва за първи път на модния подиум, като за това я посъветвала майка й.

Ирена е на 17 години и тази година завършва Професионалната гимназия по туризъм във Варна, след което иска да учи „Връзки с обществеността”. Танцува балет и модерни танци. Миналата година тя отново бе първа подгласничка в конкурса Мис „Св. Св. Константин и Елена 2009”.

Екзотичната Мери носи ганайската кръв на баща си. Тя е от София и следва магистратура по бизнес администрация в Нов български университет. Съвсем наскоро се е снимала в новия филм на Камен Калев – „Островът”.

Победителката и подгласничките й получиха почивки от „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД, козметика Певония Ботаника, козметика от Мъртво море Minus 417, часовници от „Галдини”, ваучери за грим от Студио Маскара, букети от Мирта Декор и парични награди. Короната е изработена специално за конкурса с кристали и перли от ювелирите на „SSG – Sea of Silver and Gold” – София.

Всички останали финалистки си тръгнаха с подаръци от „Паоло Ботичели”, „Галдини” и Rappongi.

ХVІІІ издание на конкурса беше концептуално различно като стайлинг и локация.

18-те красавици бяха избрани чрез кастинги в пет български града от организаторите от „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД и модните скаути от „Арт Граунд Център”. Финалът премина в три тура – в спортните и официалните облекла на шоурум „Иван Асен 22” и в банските костюми на „Sentiment”. Момичетата бяха оценени от 8-членно жури.

Програмата на Мис „Св. Св. Константин и Елена 2010” беше артистична компилация от модно дефиле, танцов и музикален пърформънс, в който участваха 18-те финалистки, Центъра за съвременен уличен танц „The Centre” с хореограф Goosh, мимът Кире Гьоревски. Формацията „Classic in the House” озвучи целия спектакъл на живо с модерни аранжименти върху класически и съвременни оперни произведения като творческа комбинация между пианистката Мария Каракушева, DJ Borra и Неда Атанасова - сопран.

Цялостната хореография и постановка са дело на преподавателя по „Сценично движение” от НАТФИЗ доц. Александра Хонг. Водещ на събитието беше провокативната актриса и модел Мария Силвестър, която и този път не изневери на себе си, като показа чар и пиперлив език. Кулминацията на вечерта беше Миро, който обеща, че ще представи дългоочаквания си нов сингъл през октомври и то в к.к. Св. Св. Константин и Елена.

Генерален спонсор на „Мис Св. Св. Константин и Елена 2010” е строителна компания „Комфорт”, а спонсори – климатична техника „Дайкин” и „Порше Варна” – дилър на Ауди. На събитието се състоя и българската премиера на най-малкия модел на Ауди или както го наричат от компанията The Next Big Thing – А1, чийто дебют беше през февруари на световното автомобилно изложение в Женева.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg