Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Джордан осиновява сираче от България

14.07.2008


Джордан осиновява сираче от България

Известният британски модел Джордан е изявила желание да осинови дете от България, след като гледала филм за съдбата на български сирачета, излъчен по Би Би Си 4, пише в. "Сън".

Британката, чието истинско име е Кати Прайс, се е зарекла да помогне, след като станала свидетел на жестокостта и пренебрежението към децата без родители.

От връзката си с футболиста Дуайт Йорк Джордан има 6-годишен син, Харви, който е частично незрящ и страда от аутизъм. Красавицата има и две деца от съпруга си Питър Андре - Джуниър, на три години, и 12-месечната Тиаами, припомня изданието.

"Искаме да помогнем на някое дете да има по-добър живот. Филмът, който гледах, ме развълнува до сълзи. Толкова много деца се раждат с увреждания и е трудно да намерят приемни родители, защото никой не ги иска.

Ето защо с Питър обсъдихме с адвокат възможността да осиновим дете от чужбина", споделя 30-годишната Джордан. "Кати не е емоционален човек, но бе травмирана от показаното във филма "Изоставените деца на България", излъчен по Би Би Си 4. Това я накара да вземе решение", споделя източник, близък до модела.Тази седмица на пазара излиза новият роман на Джордан, озаглавен "Angel Uncovered". БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg