Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Най-актуалните модни тенденции в Madame Figaro

22.01.2009


Най-актуалните модни тенденции в Madame Figaro

От тази година българското издание на модното списание Madame Figaro ще излиза веднъж месечно, но в по-голям обем. Но това далеч не е всичко. В първия за Годината на бика брой списанието откри много поводи за вдъхновение. Посвети цели 20 страници на най-актуалните тенденции в модата, красотата, музиката, киното и дизайна.

Ентусиазира се от предстоящите "Оскар"-и и подложи на нежен, но изчерпателен разпит тазгодишния водещ на церемонията - магнетичния Хю Джакман.

Преоткри многопластовата личност на новия държавен секретар и бивша първа дама на САЩ Хилари Клинтън. Разбули част от житейските и кулинарните принципи на ексцентричния дизайнер Филип Старк. Наслади се на уникалното тематично московско дефиле на Карл Лагерфелд.

В Madame Figaro не останаха безразлични и към ситуацията на финансова нестабилност (у нас и по света) и направиха свое разследване по темата, в опит да открият адекватното място на жените и да дефинират ролята им за справяне с нея.

И още - защо и според кого тя може да носи и положителен знак. Защо бракът е своеобразен спасителен остров от нея, както и защо днес той все повече се опитва да възвърне вярата и уважението към себе си.

Иначе казано - отдайте се на цялостно обновяване, не забравяйте, че можете да изглеждате модерни и елегантни и с малко пари. В Madame Figaro ще откриете повече от достатъчно идеи за това и се заредете с позитивна енергия. Защото именно тя е разковничето към откриването и задържането на щастието в дните ни.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg