Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

На мода е класическата обувка с новаторски момент при избора на кожа

08.09.2008


На мода е класическата обувка с новаторски момент при избора на кожа

Съчетанието на риза, джинси и класически windstopper с прибрана кройка е съвсем лек начин да изглеждаш шик в града.Дамите могат да потърсят риза с по-дълга от стандартната дължина и да продължат надолу с ултратесни черни панталони.

Господата трябва да обърнат специално внимание на чадъра. Цената на есенните ти обувки трябва да бъде висока, когато търсиш модел с добра подметка, здрава кожа, фин дизайн и ново звучене. Мястото за такива модели е едно - Kult Shoes на ЦУМ.

Бутикът посреща сезона с новите колекции Fratelli Rossetti, Mark Jacobs, Celine, Sergio Rossi и Alberto Guardiani и др. Новата колекция есен/зима 08 на последния етикет Alberto Guardiani е като симфония, в която всяка нота "вибрира" в хармония с всички останали, за да се роди едно съвършено цяло.

Тя бележи завръщането на строгите, ясно изразени линии, традиционния стил и задължителната ръчна обработка. Усещането е за класическа обувка с новаторски момент само при избора на кожа и освежаващи аксесоари, а те минават през крокодил, питон, естествен лак, бокс или велур.

Стилово можеш да избираш между обувки с връзки, боти, мокасини, класически оксфорд или обувки с бомбе. Цветовата палитра на моделите преминава от червено в зелено, тъмно синьо, бургундско червено, цвят на грозде до жълто-кафява охра и седефено сиво. Тенденциите извеждат на преден план следните акценти: Мъжки мокасини Мъжките мокасини остават на върха и този сезон.

И докато през лятото ги предпочитахме в лилаво, то за есента купи модел от тъмно кафяв лъскав телешки бокс и нововъведена удобна каучукова подметка. Бродериите Бродериите и декоративните шевове в мъжките модели присъстват още от миналия сезон и съвсем не са стряскащи за почитателите на марката.

Лакът Лакът в колекцията е предимно тъмнокафяв при елегантни модели с връзки във френски стил. Вечерните обувки без връзки са черни и украсени със сребърни катарами. Накратко, тази колекция е предназначена за мъжа, който притежава силен характер, но е елегантен и уверен в себе си във всяка ситуация. Дамата на Alberto Guardiani е изтънчена и сексапилна.

В моделите за нея класическите линии са освежени от мек блясък и модерни геометрични форми в лак, велур, визон, телешка или крокодилска кожа. Всички модели са произведени ръчно и са не просто скъпи, а безценни. Алберто Гуардиани играе с оттенъците на типичната за есента палитра. Червеното, което завладя всички колекции за есенно-зимния сезон, е с основен прочит и тук, след него идват черното и многообразие от сивата гама.

В колекцията има по нещо, което е идеално за всеки повод - от официалното и елегантно събитие чак до неформалната среща с приятели. Разбира се, във всеки артикул се долавя налагащото се усещане за съвременност.

Най-отличителни са: Токове с различни форми С конусовидна форма, високи и тънки, заострени. Студеният сезон ще е изпълнен с двойни платформи, заоблени, остри или недвусмислено квадратни върхове, връзки и прецизни детайли.

Боти, полуботуши и ботушиГорните три са в центъра на вниманието. Няма значение дали откриват глезена или не, няма значение дали покриват половината от прасеца или са високи до коленете: за есен-зима 2008 са задължителни. Фокус върху върховете

При официалните обувки фокусът е върху върховете - изваяни, добре изработени и оформени. Греховен вид придават отворените отпред обувки с връзки, с допълнително полирана лачена кожа, с черни сатенени панделки, които ни напомнят за парижката мода и очарователните балерини от Мулен Руж.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg