Topmodel.bg  »  Статии  »  Интервюта  »  Преглед

Ива Софиянска: Всичко съм постигнала сама!

01.09.2008


Ива Софиянска: Всичко съм постигнала сама!

След дълго отсъствие дъщерята на бившия софийски кмет - Ива Софиянска, отново влезе в родните таблоиди. Порасналото "момиче на татко", корица на септемврийския брой на MAX, спокойно разговаря за връзката й със сина на Васил Божков, за вратите, които отваря или затваря фамилията й, както и за бъдещите й планове, свързани с Лондон.

"Останах изненадан - споделя след срещата си с нея Мон Дьо - момичето, за което бях чувал, че е разглезена, хлевоуста, честа посетителка на БИАД, в действителност не отговаряше въобще на любимите ми показатели за черна точка. Докато говорехме, най-изненадващо в нея открих нещо, което е много далече от жените - мъжкото чувство за хумор."

За себе си Ива разказва, че е "болен левскар" и преди баща й често я водел по стадионите. Възприема се като обикновено момиче и не се смята за известна, обича да танцува, твърди, че подаръци получава само от родителите си, харесва тъмнокоси, тъмнооки, средиземноморски тип мъже, а за отношенията си със сина на Васил Божков остава лаконична.

Мечтае да направи собствено телевизионно предаване и някой ден да интервюират баща й да разказва за нея.Ето и част от интервюто с Ива:

Какъв е в крайна сметка баща ви?

Страхотен. С него винаги е забавно. Ще ви дам един пример за това: Любимият му номер е да светва крушките в 7 сутринта, за да провери дали работят. И като включи и изключи копчето осем пъти, все някоя гръмва. "О, трябва да ти сменя крушката" - и започва да се катери по столовете. Тогава вече, искам или не искам, съм се събудила.

Виждам, че държите на родителите си, значи не сте типичен представител на породата "Парис Хилтън"?

Смятам, че всичко съм си постигнала сама. Не летя из облаците, напротив - стъпила съм здраво на земята. Признавам, че фамилията ми е била като трамплин, що се отнася до това, че съм успяла да създам контакти и да се запозная с много хора. Но в същото време е имало случаи, когато всички тези хора не са искали да ме вземат за нещо точно заради това, че съм Софиянска.

Какво си казвахте, докато вървяха делата срещу Стефан Софиянски и всички го сочеха с пръст?

Изключително много се притеснявах, въпреки че бях убедена в неговата честност, която се доказа след завършването на делата. Все пак беше тежък период за нашето семейство.

В пресата писаха, че баща ви е бил доста разстроен от модната ви кариера. Късал е снимките ви?

Това са пълни глупости. Напротив. Няма такова нещо. Опровергавам го напълно.

Преди няколко седмици ви снимаха със сина на Васил Божков да се прегръщате на стадиона в Сливен. Каква е истината за отношенията ви?

Заедно сме. Но не смятам, че е нужно да занимавам хората с личните си отношения.

От колко време сте заедно?

Какво значение има това?

А запознахте ли го с баща си?

Да. Ние сме задружно семейство и всички мои приятели са приятели и на родителите ми.

Когато някой мъж иска да излезе с вас, вярвате ли, че го прави, защото много ви харесва?

Не съм имала чести такива случаи, но и не виждам каква друга причина има да го прави.

Може би защото сте дъщеря на известен човек?

Тогава да поиска телефона на баща ми.

А как се виждате след 10 години?

Вярвам, че ще дойде време, когато ще интервюирате баща ми, който да разказва за мен.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg