Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Избраха момичето за милиони на България

20.08.2008


Избраха момичето за милиони на България

Чаровната двадесет годишна брюнетка Ваня Пенева е победителката в конкурса "Момиче за милиони". Тя спечели журито и публиката с естествената си красота, перфектна фигура и нежно излъчване. Освен голямата награда на Altinbas - колие с диаманти, специални награди получиха Кристина Димитрова, Константина Маркова и Наталия Каракулева.

Бляскавото събитие се проведе на 16-ти август на най-луксозното яхтено пристанище в България - Марина Диневи. Десетте участнички триумфално пристигнаха на финала, на борда на луксозна яхта. Басейнът на пет звездния хотел "Palace Marina Dinevi" се превърна в сцена за елегантния спектакъл. Красивите финалистки дефилираха в два тура: с бельо, вечерни рокли и ексклузивни диамантени бижута.

Над 150 човека от бизнес елита, светски личности и гости на яхтеното изложение се събраха, за да оценят женската красота, сред които топ модела Катя Дунева и съпругът и рали шампиона Румен Дунев, Роси и Андрей Атанасови, собственици на суши ресторант "Фюзен" в грандхотел "Оазис", Петър Петров от "Българиен Пропърти груп", строителния предприемач Динко Динев и очарователната му съпруга Соня.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg