Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Новата страст на Армани са облеклата за първи дами

02.07.2008


Новата страст на Армани са облеклата за първи дами

Джорджо Армани ще облича не само звезди от шоубизнеса, а и първи дами.

Новата колекция на италианския дизайнер на висша мода предлага не само облекла за бляскави галавечери, а и за видни дами, които търсят комбинация от строгост, шик и елегантност, съобщи в. "Месаджеро".

Много от моделите от колекцията Prive' изискват от 80 до 200 часа работа, така че всеки от тях ще бъде реализиран максимум в два екземпляра.

"Това са облекла за жени, които излизат през деня, облечени със сака. Кой казва, че висшата мода е само за вечерни случаи?", възкликва стилистът.

"Клиентките ми по света, които са по-малко от 50 на брой, ще се обличат по-рядко в поли, тъй като в 80 % от колекцията ми преобладават панталоните. Върнах към живот "голямата ми любов" - саката и панталоните, широки в ханша", каза Армани.

Дизайнерът вижда като идеален модел на новата си линия първата дама на Франция Карла Бруни. Според Армани тя би била идеална, ако е облечена в бежово или сиво сако през деня и е наметната с черно манто. Армани казва, че няма време да следи лично клиентките си.

"Не съм от чаровните мъже, вечно съм ядосан и съм облечен като електромонтьор, но ми е интересно, висшата мода винаги е очарователна".

http://www.prontosofia.com/

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg