Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Дизайнерката на Romantika направи моден тур из Европа

04.08.2008


Дизайнерката на Romantika направи моден тур из Европа

В разгара на лятото, дизайнер София Борисова - Romantika Fashion Group, обиколи няколко европейски модни столици, за да уважи поканите на своите партньори от престижни марки булчински и официални облекла, на които тя е ексклузивен представител за страната ни.

Първата й спирка бе Милано, където в рамките на ежегодния Fashion Week г-жа Борисова бе почeтен гост на ревюто на италианския дизайнер Eddy K. В супер луксозния хотел Principe Di Savoia той представи пред отбрана публика тенденциите на едноименната марка за 2009-та, показвайки колекции с различни силуети. Дебют направи най-новата му линия Eddy K. Milano, която е изцяло от корсети, обсипани с кристали и много богати поли от волани, къдри от тюл и органза.

Любопитно е, че няколко от моделите са по идея на самата София Борисова, която миналата година поработи заедно с италианския дизайнер в Милано и успя да го убеди, че секси изрязаните деколтета, украсени с висящи кристали или обсипани с перли и камъни ще се харесат на бъдещите булки.

Колекцията Еddy K. 2009 включва пищно украсени рокли с бродерии, обсипани с камъни и дълги, величествени шлейфове. Предложенията Haute Couture от ADK се отличават с плисета и дантели, извезани с кристали. Тоалетите са много елегантни, украсени с романтични акценти, коланчета и брошки Swarovski.

Annalisa по традиция отново е семпла. Роклите са изработени от изключително фини и леки материи като коприна, шифон, ефирна органза и дантели като паяжина. Silhouette се отличава с правата линия на тоалетите и дълбоките деколтета. Като цяло тенденцията диктува булчинската рокля да е в нюансите на слонова кост, крем, беж или златисто, а бялото е почти в забрава.

Сватбеното изложение в Париж впечатли приятно София Борисова със свежите идеи на нейните партньори от Miss Kely и Divina Sposa-Paris - френски шик, който дизайнерката предлага в своите салони Romantika Fashion. Колекциите им за 2009-та обединяват стил и елегантност - много плисета, френска дантела, органза, шантунг, коприна, много тюл, кристали и падащи коланчета Swarovski. Силуетът е прав, а А-линията продължава в дълги, богато бродирани шлейфове. За първи път към роклите е разработена и колекция от аксесоари и обувки, изпълнени от материите на тоалетите, украсени с множество кристали. Те ще пристигнат в бутиците на дизайнерката в края на септември.

На ритуалната си визита на немското изложението за мода и аксесоари в Есен, както винаги, София Борисова се срещна с партньори и дизайнери на престижни световни марки. За поредна година, г-н Норберт Кронен, собственик на една от най-големите марки за сватбени аксесоари - Emmerling и неговият екип, приеха българката и я запознаха с последните си творения.

Широката гама от аксесоари включва всичко необходимо за сватбения ден - от чантички, възглавнички за халки, сърца и кутии, до бижута, тиари, фибички и разнообразни идеи за украса на главата на булката. Всички те са направени ръчно, с безброй камъни и кристали Swarovski. София Борисова, която е директен вносител на аксесоарите за своите бутици, вече е направила договорки за колекция 2009 и скоро ще зарадва клиентите си с новите предложения на марката.

С настъпването на есента Romantika Fashion Group ще представи в София Fashion Show 2009 на марките Mori Lee, Madeline Gardner New York и Ronald Joyce, на които е представител за България, Румъния, Гърция и Сърбия- обещаващо запознанство с визията на модерната и съвременна булка! fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg