Форум

Форуми : Модели

Момичета, *** ВНИМАНИЕ *** ПАРАЗИТИ *** !!!

Нова тема Отговор
Автор Съобщение
Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Момичета, *** ВНИМАНИЕ *** ПАРАЗИТИ *** !!!

Момичета, искам да ви привлека вниманието върху едно гнусничко явление.

Има “фотографи” (в кавички), които под пред-текста че снимат художествена актова фотография, привличат фото модели и заснемат воайорска простащина за да подхранват чекид***ски уебсайтове като www.jackass.xxx,  www.voyeurweb.com и подобни.

Какво правят ПАРАЗИТИТЕ: 
1.) Или снимат някаква постановка имитирайки, че уж сте действителни нудистки (ефекта от такова представяне е описан по долу).

2.) Или използват модела и като модел и като камуфлаж за да заснемат и действителни нудисти без тяхно съгласие.

3.) Или директно заснемат действителни нудисти със скрити камери, грубо погазвайки тяхното лично пространство.

На пръв поглед вариант 1.) изглежда безобиден. В крайна сметка модела си е дал съгласието да бъде сниман в стил ‘КУХА ЛЕЙКА’, ничии други интереси не са нарушени директно и не се тълкува като престъпление като останалите два варианта.

Но какъв е отрицателния ефект от такива снимки:

- Привлича вниманието на чуждестранни ПАРАЗИТИ, а такива ИМА. За тях е просто една евтина екскурзия/почивчица да дойдат в България. Само че те не-познавайки моделите се концентрират върху снимането на истинските нудисти.

- С такива снимки само се подклажда и поддържа търсенето на такава ‘стока’. Няма значение че снимките са подправени. Чекид***ския Пазар само иска още и още. И покрай имитаторите горят и истинските нудисти. А те са на плажа за отмора, да се освободят от ежедневния стрес, а не да стават обект на чекид**ски страсти.

- Истинските чуждестранни нудисти, знаейки че България е страна на беззаконие, никога няма да идват тук. Знаете ли какво ще се случи с един паразит ако бъде хванат примерно в една Франция?!? От този ефект страда и туристическата ни индустрия.

- Виждайки такива снимки хората придобиват грешната представа, че това са нудистки снимки (а те не са … това е пошла воайорщина) и никога не биха искали да опитат това чудесно преживяване нудизма. Едва ли са много момичетата, които биха искали да изглеждат (дори и без да бъдат снимани) като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’.

- А тези момичета, които вече знаят какво е истински нудизъм трябва да живеят в страх, че някой гнусен ПАРАЗИТ, може да ги заснеме и тях и те да цъфнат в някои долнопробен чекид***ски уебсайт.


А за 2.) и 3.) няма какво да описвам отрицателния ефект. Те са чисто и просто ПРЕСТЪПНИ. За такова нещо в страни като Франция И Великобритания, ПАРАЗИТИТЕ няма да могат да излязат от съдилищата.

За тези момичета, които вече снимат или въпреки всичко биха отишли да снимат с ПАРАЗИТИТЕ:

В нудизма има много красота, вие също сте много красиви. Защо трябва да позволявате на ПАРАЗИТИТЕ да опорочават тази красота по най-пошлия начин с тяхната вагинално-генетална фотография правейки ви да изглеждате като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’ ?!?!

Добре, за пари и/или за удоволствие – няма значение защо го правите. Има толкова много класни софт-порно и еротични уебсайтове и списания. Снимайте ако искате и хард-порно – това е ваш избор.

Но въпроса е че дори и в хард-порнографията има някои ограничения, които трябва да се и в цивилизованите страни се спазват – не трябва да има насилие, принуда или вмешателство в личното пространство на обикновените хора.

А нашите ПАРАЗИТИ правят точно това и вие ще им спомагате.

Ами помислете за тези хора. Вие как бихте се чувствали ако отидете на снимки и накрая не ви платят. На тях не само, че не им плащат, но не ги и питат дали искат да бъдат снимани.

Вие сте фото модели и пак някои от вас се стараят колкото може голите ви снимки да не достигат лесно до близкото ви обкръжение.

Помислете как би се чувствало момиче, което има неприятности само защото си е позволило да плажува по най-естествения начин. Никой нищо не и плаща, а изпитва само проблеми и неприятни емоции само защото ПАРАЗИТИТЕ трябва да печелят от това. А те оттам ви и плащат и на вас …

Поне мъничко не си ли давате сметка, че ще спомагате за съществуването на тази долнопробна практика.

Представете си следната ситуация. Отидете на нудистки плаж с гаджето си … вие поне знаете че удоволствието е незаменимо. И някакъв безочлив ПАРАЗИТ ви нащрака и разпространи снимките в чекид**ските уебсайтове. След време, знаете, случва се вие се разделите с това момче и се ожените за друг. Щастливи, имате деца и един слънчев ден колегите на съпруга ви му пращат линк към снимките, които даже не знаете че съществуват.
Как мислите - как ще се чувствате тогава, какъв ще е ефекта върху щастливия ви до този момент семеен живот?!?!?
И защо? … защото някакъв кретен за свой кеф и за да прави пари ПАРАЗИТСТВА по нудистките плажове и вие де-факто му спомагате.

Така, ... ваш избор е дали ще решите да работите с ПАРАЗИТИТЕ. Едва ли някой ще ви подведе под наказателна отговорност за съучастничество (въпреки, че е такова), но най-малкото можете и вие да цъфнете в съда като свидетели за да потвърдите самоличността на ПАРАЗИТА с който сте снимали.

Момичета и не забравяйте около тая сган от ПАРАЗИТИ тепърва ще се вдига обществен шум. Ако преследвате някаква кариера в медийната индустрия, излагането ви като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’ в чекид***ските уебсайтове няма да е най-доброто което може да ви се случи в професионалната ви реализация.

kirilk
kirilk
Фотограф
Регистриран на: 31.12.2009
Цитирай
Кухи лейки?

Здсравейте,

ако наистина г-на който обвинявате прави тия нежелани снимки на нудисти съм напълно съгласен с вас, че е необходимо да го порицаете. Тука в правн оотношение имате голям проблем, защото повечето плажове са обществени места и г-на има пълно право да снима каквото си иска, както си поиска от законова гледна точка! Ако не ме лъже паметта в близкото минало имаше ограничени зони от плажната ивица - евин и адамов плаж. В тези зони бе регламентриано хващането на тен без дрехи, като същевременно бе ограничен достъпа на индивиди с нездрави помисли. Може би е добре да настоявате за подобни зони вместо да ограничавате свободата на словото - в случая правото на господина да отразява действителността на тези обществени места е гарантирана в Конституцията и някои международни договори.

Но не това е повода за писанието ми. Всъшност не намирам за уместно определението "куха лейка" за момиче, което иска да си направи сними или изкара пари от правене на снимки независимо с или без дрехи. Не мисля че имате право да определяте с подобни определения който и да еиндивид, още повече група индивиди без да дискриминирате между подбудите им. В тази връзка намирам написаното от Вас з апроявана явлението "куха лайка", което Вие олицетворявате в най-голяма степен.

 

Разбирам че имате право на гледна точка, но би било уместно да ограничите подобни изказвания до кръг хора, които не биха се засегнали от това. За пример от моя гледна точка всички нудисти са леко мръднали. Аз не бих излагал кожата си на слънце в-ху купчина замърсен с всякакви химикали и фекалии пясък, прихващайки ранзообразни бактериални и гъбични инфекции, същевременно увеличавайки 100-ци пъти риска от рак на кожата и при това без гащи....просто по-"кухо лейско" действие не мога да си представя. Само умствено ограничен  индивид според мен би се подложил на подобен риск доброволно.

 

Приятен ден,

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
ПАРАЗИТИЗМА - Цинична подигравка с човешките свободи и права.

Здравейте,

Преди да пристъпя към обсъждане на същината на проблема, ще се опитам да разсея някои заблуди, които явно твърдо са заседнали във вашите разбирания.

Интересно, възмущавате се от термина ‘КУХИ ЛЕЙКИ’, а определяте хиляди хора от България и милиони по света практикуващи нудизма като “леко мръднали” и “умствено ограничени”.

Господине, колкото и да не ви се ще да го повярвате нудизма е далеч по-хигиеничен начин на плажуване.
Първо по ред причини нудистите не се врат в големите претъпкани плажове на пренаселени места като Варна, Слънчев Бряг и други подобни, които бълват посочените от вас химикали и фекалии на метри от плажуващите.
Второ, въпросните “ранзообразни бактериални и гъбични инфекции” можете да прихванете от това, което можете да намерите във вашите бански. След като се върнете някога от плаж обърнете внимание какво има в тях … пясъци, мръсотии, парчета водорасли, влажно от морската вода и затоплено от вашето тяло … идеалната среда за развитие на микро-организми и бактерии. При нудистите такова нещо няма.
А това увеличение в 100-ци пати завишаване на риска от рак на кожата, как го изчислихте? – Това е пълна глупост.
Аз познавам хора прекарващи цялото лято на плажа от .. до, почернявайки като негърчета и нищо им няма. И приятел, който от години не е стъпвал на плажа опериран от рак на кожата.

Да се върнем на термина ‘КУХА ЛЕЙКА’, който така ви възмути.

Общо взето дефиницията на позата “КУХА ЛЕЙКА” е
“Фото модела е добре одупен, по възможност по-широко разкикерчен, за да осигури добра видимост на ПАРАЗИТА за добро вагинално-гениталиино заснемане на сцената, като същевременно изражението на лицето и цялостното поведение на модела трябва да показват, че фото-модела хабер си няма какво се случва. ”

Така, … при йогизма има поза “Лотус”, при порнографите има термин “Задна Прашка”, при ПАРАЗИТИТЕ има термин “КУХА ЛЕЙКА” .


Господине, ако обичате четете тук внимателно!

Аз нямам нищо напротив - “момиче, което иска да си направи снимки или изкара пари от правене на снимки независимо с или без дрехи.”
– Когато момичето се снима “с или без дрехи” в поза “Лотус” (ако искате мога да ви намеря дори филмчета на момичета в поза ‘Лотус’ без дрехи).
- Нямам, нищо напротив момичето да се снима в поза “Задна Прашка” щом е решила да го направи. Казал сам го и в първия си пост.
- Аз апелирах към момичетата да НЕ снимат в поза “КУХА ЛЕЙКА” и да НЕ снимат за ПАРАЗИТИ, поради причини, които мисля обстойно изложих. Ако имате някакъв проблем с разбирането им, ако обичате прочете ги още веднъж с по-голяма концентрация.

И към същината на проблема:


“Имате ли право да заснемате голи хора по нудистки плажове без тяхното разрешение?”

Отговора е НЕ.

Дори както предложи господина, да затворим нудистите в клетки и зад стени като в зоопарк, отговора също ще е НЕ, въпреки че дори и тия зоопаркове за голи хора пак ще си бъдат обществени места. Нали господине, щом е обществено място вие “има пълно право да снима каквото си иска, както си поиска от законова гледна точка!”.

Господине, отново сте в пълна заблуда.

Предполагам вие е известно, че основополагащ документ в законодателството на една държава е Конституцията. А в нея е ясно записано:

В чл. 32 от Конституцията на Република България, като част принципа за неприкосновеност на личния живот, е прогласена забраната  “Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи”.

Господине, да определяте заснемането на голи хора със скрити камери по нудистките плажове от ПАРАЗИТИТЕ и публикуването на снимките в чекид***ски уебсайтове без тяхно съгласие, като “израз на свобода на словото” е чиста проба ЦИНИЗЪМ.

marrio31
marrio31
Фотограф
Регистриран на: 09.09.2009
Цитирай
обвинение..

Сигурен ли с в това което казваш,това си е серизно обвинение,не познавам skyfan,виждал съм негови снимки..и не съм останал с такова впечатление,къде ги публикува тези воайорски снимки и изкарва ли пари от това?

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Вредата от ПАРАЗИТИЗМА е истинска, обвинението също ...

Повече от сигурен.

Линкове не съм дал защото не искам все пак да излагам фото-моделите подлъгани от паразитите. А още по-малко искам да покажа и разпространявам снимките на жертвите на ПАРАЗИТИТЕ.

От друга страна политиката на чек***ските уебсайтове е да държат снимките в публичното пространство за известно време, а после да ги архивират и правят достъпни само с платен достъп.

Разбира се мислейки най-вече за цици и други женски анатомични органи, господата от въпросния уебсайт са оставили огромна дупка в сигурността на уебсайта. Така, че съм успял без да им плащам нито цент и без да ми се налага да им хаквам системата да събера достатъчно информация за activities и multiple accounts на нашите ПАРАЗИТИ.

За съжаление, да се занимавам с ПАРАЗИТИ не ми е любимото занимание, а си имам и достатъчно мои лични и професионални проблеми, което не означава че това гнусно явление ПАРАЗИТИЗМА ще остане без нужното внимание. Колкото мога ще накарам ПАРАЗИТИТЕ да се почустват неудобно във всяко едно отношение, включително и финансово, а и един ден ще противопоставим ПАРАЗИТИТЕ с право-раздавателната ни система за да може качествата им да станат общо-известни.

Това, което правя в момента е да изложа проблема в публичното пространство и с това по-възможност да предпазя фото-моделите от глупаво себе-излагане и спомагане на ПАРАЗИТИТЕ.

Също така се надявам, хората от фотографската гилдия да си направят себе-оценка на критериите си и отношението си по въпроса.

naskoc
naskoc
Фотограф
Регистриран на: 19.03.2009
Цитирай
Да ама НЕ

Makler-AMalev, като цитираш конституцията и чл. 32, вземи попрочети и по-надолу в кои случаии кой и как може да бъде заснеман и от кого, защото ми омръзна аз като журналист, да търпя глупостите на такива като теб. Включително и глупостите на мои колеги да цитират дословно и да манипулират съзнанието на обикновения човек с подобни щуротии и от това да правят "НОВИНА".

Уважаеми колеги, не пишете и не давайте примери със закони и наредби, които не сте прочели или недочели, защото това е в наша вреда!

За да не съм голословен ето ти една доста обширна тема за разсъждение с препратки към текстове от конституцията и за НПК http://photo-cult.com/articles/law/p2.php

Колкото до въпросния колега, не го познавам и немога го коментирам.

Поздрави и успех на всички модели и фотографи!

sky
Неактивен потребител
Цитирай

Мамин сладък. Да не отнесеш някоя призовка за клевета. Тогава ще видим кой крив и кой прав. Не знам за какво говориш въобще и в кои сайтове съм публикувал, но ще ти кажа, че си в голяма грешка. Еле пък ако правиш някаква асоциация с потребителските имена и тяхното съвпадени. Само такъв като теб може да рови из такива сайтове и да си задоволява нуждите. Второ ще ти кажа, че снимам без да вземам пари и давам абсолютно безплатно снимките на модела. Ако тя си ги публикува нейде си е нейна работа, но ти си пълен смешник ако пишеш такива неща без да си сигуре в тях. А аз съм сигурен, че си ги измисляш, защото знам какво съм вършил. Трето ще ти кажа, че не снимам такива снимки и това може да се види във всеки мой профил, за разлика от твоя.  Не мисля да се занимавам повече с теб...

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
naskoc, явно хабер си нямате кое е ДА и кое е НЕ


naskoc, нямам никаква представа що за журналист сте , но явно доста ви куца и културата на общуване, и способността да разчитате информация и осмисляте, а за практическото и прилагане не искам и да споменавам.

“… вземи попрочети и по-надолу в кои случаии кой и как може да бъде заснеман и от кого, защото ми омръзна аз като журналист, да търпя глупостите на такива като теб. …”

Аз едва ли бих взел този източник за меродавен, и да се осланям единствено на него, НО дори и в него можете да намерите ОБЯСНЕНИЕ НА ПРАВОНАРУШЕНИЯТА НА Skyfan и останалите ПАРАЗИТИ.

naskoc, явно дислексията ви пречи да четете по-дълги текстове, за това няма да ви карам да четете отново какво съм написал в тази тема, нито ще ви карам да прочетете целия материал от линка който ТОЧНО ВИЕ сте дали. Отделил съм ви само няколко изречения.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://photo-cult.com/articles/law/p5.php
4. Позволени снимки на хора
Заснемането на хора е деликатна тема, затова снимки трябва да отговарят на следните условия:
Ако на една снимка е заснето едно или повече лица (броят им няма значение), които могат да се разпознаят, се нуждаете от писмено съгласие/договор за отстъпване правото на изображение. Това важи за всяко лице, което може да бъде разпознато на снимката. …

Като правило важи: щом лицето може да се разпознае на снимката, не е позволена продажба и публикация без писмено съгласие/договор от модела.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако обичате, опитайте се да ги прочетете поне тях и да ги осмислите в контекста на тази тема, преди отново да се излагате с претенциите си че сте журналист.

(И после с такива пишман журналисти, защо имало толкова нелепости и недомислия в пресата и останалите медии.)

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
ПАРАЗИТ в поза ‘КУХА ЛЕЙКА’ … заслужаваше си писането :-)

Оо-о-о, много мило че се появихте в темата.

Очаквам с нетърпение призовката за клевета.

Обаче нали ти е ясно, че заедно с това директно ще започне и процедурата по разглеждане на ПАРАЗИТСКИТЕ ти деяния.

Хайде миличък, и чакам с нетърпение, коя от моделките ще изтипосаш във voyerweb.com  със следващия си contribution. А ние ще я попитаме дали сама се е снимала и публикувала снимките.

Добре, следващия ти contribution няма да е с позната на всички фото-моделка. Ще е от твоя запас от снимки на нудисти направени със скрита камера и без тяхно съгласие. Още по-зле за тебе … закононарушителю.

Всъщност миличък много ти харесах поста …. Много ми хареса позата която си заел с него … позата на ‘КУХА ЛЕЙКА’ , че уж не разбираш за какво се говори и че не си ти. Сладур!!!

Миличък, нали те предупредих хабер си нямаш “what is coming your way” …. Но щом искаш стой си в позата “КУХА ЛЕЙКА” докато чакаш …

И едно обръщение към фото-моделките, които са снимали с ПАРАЗИТИТЕ:
“… Момичета, оттук - нататък ПАРАЗИТИТЕ ще имат доста проблеми. Не се оставяйте ПАРАЗИТИТЕ да ви подлъгват, включително и с прикриването на собствените им задници. За съжаление вашите дупета са изтипосани точно от тия ПАРАЗИТИ на първа линия и позата ‘КУХА ЛЕЙКА’ вече не е така удачна.
Всяка от вас може да се свърже с мен и да обсъдим, какво е най-добре да се направи оттук-нататък …”

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
ПАРАЗИТ в паника

Ха-Ха ... Сладур ... точно това искам да виждам за твоите contributions:

SkyAss deleted contributions

Уплаши ли се!?!?!

Ще има още да танцуваш миличък!!!

+++++

За останалите, не се притеснявайте ако все още не разбирате всичко. Един ден ще разберете.

По важното е все пак всички да си дадем сметка - Какво е морал? Засяга ли ни ... ? От кого зависи да го има? Какво трябва да е отношението ни към тези които се гаврят с морала и личните свободи и права на всички нас?

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Към останалите ПАРАЗИТИ

 А останалите ПАРАЗИТИ, какво чакате ... вие няма ли да триете ... поименна покана ли очаквате ... Ще дойде! 

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Chrisko, нещо не ти се трие ... а .. !?!?!

Ех, Chrisko, ... Chrisko!

ПАРАЗИТЧЕ такова, не разбираш от дума ... Нищо ... той народа го е казал ... "Алчно дупе - кръв сере!"

+ + + + +

За останалите читатели, моля да бъда извинен за френския ... Ама какво да направя като ПАРАЗИТИТЕ не разбират български.

А за останалото то тепърва ще се случва ...

naskoc
naskoc
Фотограф
Регистриран на: 19.03.2009
Цитирай
:)

Пий си хапчетата човече ..., а каква форма на общуване имам аз и дали ми куца нещо в общуването ...

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
:-)
naskoc написа:

Пий си хапчетата човече ..., а каква форма на общуване имам аз и дали ми куца нещо в общуването ...

А може би чисто и просто имаш проблеми с изказването ... а за общуване ти е явно още твърде далече ... 

naskoc
naskoc
Фотограф
Регистриран на: 19.03.2009
Цитирай

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
ИЗВИНЯВАМ СЕ на Владимир Кацаров (Skyfan)

ИЗВИНЯВАМ СЕ на Владимир Кацаров (Skyfan)

Искам да се извиня на Владимир Кацаров (Skyfan) за това че го обвиних че той е извършил ПАРАЗИТЩИНИТЕ, които всъщност са дело на друг човек.
По времето когато го обвиних аз наистина вярвах че той е извършителя.
Мога да изредя много факти отнасящи се за Skyfan, които така или иначе няма да му са приятни, но най-важното е че той НЕ е извършителя на всички гадости със заснемането със скрити камери и публикуването в порно уебсайтове.
За съжаление се подведох от един заблуждаваш телефонен разговор с фотомодел и вземайки го като потвърждение на това че той е главния извършител го обвиних.
  
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА СИ!!! ИЗВИНЯВАМ СЕ на ВЛАДИМИР КАЦАРОВ (Skyfan) за това че го обвиних за нещо което той не е извършил!!!
  
  *****
  
Да, признавам че много грозно се получи с това мое погрешно обвинение и наистина съжалявам за случилото се, но това не означава че ще оставя истинските ПАРАЗИТИТЕ на мира.
  
Моля четете последващите ми постове по темата.

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
ПАРАЗИТИ vs ПРОКУРАТУРА или по-скоро как заедно са причина за ширещо се беззаконие в нашата държава.

В тази тема в един от моите предишни постове бях написал: “…, а и един ден ще противопоставим ПАРАЗИТИТЕ с право-раздавателната ни система за да може качествата им да станат общо-известни. “

Да направих го – Противопоставих ПАРАЗИТИТЕ с право-раздавателната ни система …
И уви резултатите са плачевни.

Когато в една държава безочливи долни индивиди могат да правят каквото си искат, включително да нарушават конституцията, а правораздавателните органи нехайно (без значение дали защото са корумпирани или безотговорни и некадърни) да ги оставят да вършат своите престъпления безнаказано – резултата е общество в което цари апатия, овчедушие, сриване на общочовешки ценности и лично достойнство.

За повече информация четете следната тема:
Паразити по Българските Плажове - За безочието на едни долнопробни индивиди и безотговорността на българските правораздавателни органи

С течение на времето там ще дам повече подробности.

Не знам. Може би вече многото години живот в нормални държави са ме изнежили и още не мога да свикна на отчайващото нехайство и безотговорност на българските институции.

Още не мога да повярвам следното:
Една групичка от долнопробни индивиди (ПАРАЗИТИ) вече повече от 6 (шест) години заснемат стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни, без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове. И тези фото и видео материали са публикуват в порнографски уебсайтове естествено без знанието и съгласието на потърпевшите.
А както се вижда някои от момичетата изглеждат и на непълнолетни.

В случая имаме казус, който е кристален пример за нарушение на конституционните права на гражданите.

“… Конституция на Република България:
Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. …”

 

Аз съм събрал и предоставил предостатъчно доказателствен материал, описал съм как действат, посочил съм главния паразит, предоставил съм им 5 свидетеля, които могат да го идентифицират (а имам и още) , намерил съм им потърпевши от престъпните деяния на паразитите …
… и вече почти 4 (четири) месеца правораздавателните ни органи най-безотговорно нехаят.

Запитал съм директно и два много ясни въпроса:
1.) Нарушени ли са конституционните и законовите права на гражданите, ако някой без тяхно знание ги заснеме и без тяхно разрешение публикува материалите (фотоси/видео) в порно уебсайтове ? И това престъпно деяние ли е или не?
и
2.) Отговорна ли е районна прокуратура – Варна, ако на нейна територия оперира престъпна група, която повече от 6 години заснема десетки а може би и стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове и без тяхно съгласие публикува материалите (фотоси/видео) в порнографски уебсайтове? (А както се вижда дори и някои от момичетата изглеждат на непълнолетни.) И какви действия трябва да се предприемат за да се спрат действията на тази престъпна група или становището е че това не засяга (не е в компетенциите и задълженията) на районна прокуратура- Варна?

 

За съжаление вече почти 4 (четири) месеца прокурор Кирова все още им търси отговорите.

А междувременно долнопробните плужеци продължават да си паразитстват.

Последната им жертва е момиче, което е дори с бански. И нашите герои – ПАРАЗИТИ с помощта на Photoshop му ‘присаждат’ нови полови органи. Ами колкото и да е красиво момичето без да се покажат малко женски гениталии на чекиджиите – няма да се хареса и няма да има парички за нашите долни гниди.

А, че това е гнусна гавра с достойнството на това момиче, ПАРАЗИТИТЕ не ги е еня, а безотговорните лица в Прокуратурата (в частност прокурор Кирова) още по-малко.

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Какво следва? – Нека да открием потърпевшите

Какво следва? – Ами докато изчакваме българските правораздавателни органи да реагират по някакъв начин, нека поне да открием момичето с което паразитите така жестоко са се погаврили. А то освен че е в пълното си право да съди ПАРАЗИТИТЕ, има основание да съди и прокуратурата за бездействие с власт. Просто ще и трябват желание за това, добър адвокат и парички за да му плати. Аз си мисля че нищо не пречи за целта дори да му се помогне финансово.

Най-малкото с негова помощ ще се свалят компрометиращите снимки от интернет.

Defamed Girl

Апелът към всички четящи ми е:

Моля, който разпознае това момиче да го информира незабавно. Информирайте и нас. Нека тя влезе в контакт с нас ползвайки тази Форма за Контакти

Или ако имате регистрация в TopModel.bg може и с лично съобщение до мен.

Също така ако сте открили снимки, ваши или на ваши близки и познати, правени докато сте плажували по Българските плажове, да циркулират из чекиджийските порно уеб сайтове, моля влезте във връзка с нас, ползвайки тази Форма за Контакти. Или ако имате регистрация в TopModel.bg може и с лично съобщение до мен.

Има голям шанс тези снимки да са правени точно от тази престъпна група.

Жалко и трагично е че този случай можеше да бъде приключен досега, ако имахме работещи правораздавателни органи, а сега ще е необходимо да се ползват и други начини за спиране престъпната дейност на паразитите.

Но нека няма съмнение.
ПАРАЗИТИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ФУНКЦИОНИРАТ ПОВЕЧЕ БЕЗПРОБЛЕМНО.

Кой е главния паразит ли? Скоро ще научите. Аз вече съм го казал на много хора. Просто уж вече очакваме Прокуратурата да излезе със официалното си становище по случая.

Makler-AMalev
Makler-AMalev
Фотограф
Регистриран на: 01.10.2013
Цитирай
Как да открием потърпевшите? – Като разпространим тази информация до възможно повече хора

За да успеем да открием това момиче и други потърпевши, а и проблемите представени тук да получат по-голяма гласност е необходимо информацията изложена в тази тема да достигне възможно повече хора.

За целта използвайте всички възможни начини за разпространение: лични разговори; емейли; публикуване в блогове, форуми и подобни; споделяне (share) във Facebook; а и всичко друго за което се сетите.

Как да споделим (share) тази тема във Facebook?

1.) За да споделяте във Facebook, първо би трябвало да сте логнат (влязъл) във Facebook.

2.) Кликнете на този линк – [ Сподели във Facebook ]

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Ftopmodel.bg%2Ftopics%2Fview%2F811&amp%3Bt=GIRLS+ATTENTION+PARASITES+-+TopModel.bg 


3.) Би трябвало да ви се отвори подобен прозорец –

Facebook Share Box

 


Кликнете в прозореца където е записано ‘Say something about this … ‘ ( мястото е посочено и с червена стрелка). Това ще ви даде възможност да опишете поставените проблеми с ваши думи. Или просто копирайте (Copy/Paste) следния текст там:

“…

Свърши работата на Прокуратурата, спри ПАРАЗИТИТЕ !!!

Моля, прочете цялата информация за престъпните деяния на ПАРАЗИТИТЕ и ако имате възможност се включете в действията целящи обезвреждането на тези престъпници.

В момента е изключително важно да бъде идентифицирано това момиче. То е директна жертва на ПАРАЗИТИТЕ, а и на нехайството на Прокуратурата.

Ако сте открили снимки, ваши или на ваши близки и познати, правени докато сте плажували по Българските плажове, да циркулират из чекиджийските порно уеб сайтове, също е важно да ни информирате.

Представяния проблем тук не се отнася само за нудистите, А ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ.
Тук става въпрос за грубо погазване на конституционните права и лични свободи на ВСИЧКИ гражданите.

А жертва на тези ПАРАЗИТИ, утре може да станете и вие (ако сте жена) или вашите сестри, майки, дъщери … просто защото сте/са отишли на плаж.

…”

4.) Можете да подберете по какъв начин да споделите дадената тема. А и какво пречи да го направите по всички възможни начини за да може информацията да достигне до възможно повече хора.

Share on your Timeline
Share on a friend’s Timeline
Share in group
Share on a Page you manage
Send in a private message5.) И когато сте готови просто натиснете бутона [Share link]

Успешно споделяне!!! 

След което може да помолите и вашите приятели да направят същото или директно да споделят (share) вашите постове във Facebook.

noncho
noncho
Фотограф
Регистриран на: 01.11.2013
Цитирай

Понеже било за всички, да взема да се включа и аз...

Може би целта за която се бориш е добра, но начина по който е поднесено цялото нещо вдъхва недоверие. Линкове, които водят към страницата за логване във ФБ не ме интересуват. На мен като някой тръгне да ми обяснява какво да лайквам, гледам и да се вълнувам значи не ми е там мястото. Особено пък с призивите ние да сме прокуратура... Не ми се връзва този опит за морална полиция.

Отговор Нова тема
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg