Новини от PRO-MODELS

Снимки в клип

Дата: 20.11.2019 14:03
Снимки в клип За утре (21-ви ноември) за снимки в клип(поп фолк) записваме момичета и момчета, мъже и жени ...
Сподели promodels във Facebook

PRO-MODELS

Модна и импресарска агенция PRO-MODELS е създадена през 2011 г., като още със самия си старт тя предлага възможности за реализация и изява на модели, статисти, актьори, танцьори и певци. Нашият екип се стреми да повишава професионалните умения на моделите, с които работи, за да могат те да бъдат конкурентноспособни както у нас, така и в чужбина. При техния подбор ние се стремим да търсим не само красиви, но и талантливи личности, които да представят професионално различни марки и дизайнери. Нашите клиенти могат да се запознаят със специалната ни селекция от обучени за работа на подиум и пред обектива модели, които със сигурност ще са част от успешното представяне на техните продукти.
PRO-MODELS набира целогодишно РЕКЛАМНИ ЛИЦА / МОДЕЛИ.
Целта ни е да предоставим възможност за развитие и изява на широкия моден подиум на РЕКЛАМНИТЕ ЛИЦА / МОДЕЛИ.
Успоредно с това ние създаваме картотека от нови лица, които са база данни за подбор на статисти – лица за участия в телевизионни предавания, рекламни кампании в списания, вестници, телевизии, както и в заснемането на кинопродукции.
Предлаганите от нас ангажименти са свързани със заснемането на рекламни календари, рекламни видео спотове, рекламни и музикални видео клипове, масовки, участия в модни ревюта и фотосесии. Проявилите интерес да изпратят личностна характеристика, актуални снимки и координати за обратна връзка. С одобрените кандидати се провеждат работни срещи, на които се обсъждат всички въпроси, вълнуващи двете страни.
Модели (мъже)
Деца (момичета)

Коментари (2)

15.10.2017 21:20

Roll eyes

09.12.2015 10:43

Smiley

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg