• За контакти

  • София, област София - град, България
    ул. Царибродска 94,ет.4 Телефони: gsm.: +359 877 99 99 75 gsm.: +359 877 99 99 74 e-mail: president@eslinemodels.com e-mail: eslinemodels@abv.bg
  • Телефон: 0878179217
  • E-mail:eslinemodels@abv.bg
  • http://www.eslinemodels.com
Сподели eslinemodels във Facebook

ES LINE MODELS

Позовавайки се на дългогодишния си опит в сферата на модата и рекламата,ние искаме да се откъснем от стерeотипните български модни агенции и да предлажим нещо новаторско и невиждано до момента в модния бранш за България. В каталога на агенцията освен с отделните категории модели се помества и една различна категория с животни модели,които често се използват за снимки в каталози,билбордове,тв реклами,музикални клипове и филмови продукции. ES line models предимно се занимава в сферата на модата,рекламата и шоубизнеса.За децата агенцията организира националния конкурс „Малките звезди”и конкурса "ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ". Партньори на агенцията са водещи български печатни и електронни медии,продуцентски къщи и музикални компании,както и някои международни,които реализират една част от продукцията си и в България.

ES line models предлага свободно търсене на всякакъв типаж модели,които са свързани с модата,рекламата,шоубизнеса, актьорството и всичко свързано с голямата сцена. Уеб сайта на агенцията е реалната среща на търсената визия от всеки клиент,който би желал да наеме съответен модел. Професионалната фотосесия,дава предимство на всеки модел да бъде добре лансиран и популяризиран.Фотосесията трябва да бъде направена с качество,стил и вкус,затова ние смесе погрижили и работим с едни от най-изявените български модни фотографи. За красотата,безупречната визия и физическо здраве на моделите в ES line models постоянно се грижат едни от най-престижните в София- салон за красота „Stefanel Fashion” и фитнес център ”KRISTAL”. Агенцията предлага ,както за големите,така и за малките професионален учебен център за модели,курсове по актьорско майсторство и школа по латино и арабски танци. ES line models работи съвместно и с една ат най-популярните мъжки денс формации “GRANDOS”,която често се търси за светски събития,частни партита и тв изяви. За момента агенцията разполага с офис в центъра на София и в центъра на Милано-Италия.
Модели (жени)
Модели (мъже)
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg